Opiniile fermierilor Nutriva

Colaborarea de durată cu firma Safir o pot încadra într-un singur cuvânt: corectitudine. Pornind de la această premisă, modul de lucru al familiei Safir, colaborarea cu Nutriva, membră a Grupului Safir, s-a desfășurat natural și în direcția așteptată. E genul de colaborare pe care nu am cu ce s-o compar: cu un mod de organizare riguros și produse pe măsura așteptărilor. Vă doresc să mențineți calitatea și să fiți aceiași parteneri exigenți ca și până acum.
Merlă Laurenţiu - SC Vet-Vital Com SRL

Primul cuvânt care îmi vine în minte referitor la colaborarea cu Nutriva este „încredere”, atât având în vedere modul în care am demarat, cât și cum se desfășoară acum, după 2 ani. Oamenii sunt faini, corecți și fiecare câștigă. Dacă mai punem la socoteală, pe lângă rezultatele din ferme, faptul că avem un feedback bun de la clientul de pui, pot afirma că e genul de parteneriat corect și pe care ni l-am dori multiplicat. Faceți bine ceea ce faceți: calitatea produsului și relația cu clientul. Vă doresc mulți ani competitivi și să creștem împreună!
Puiu Andrei - Ferma Avicolă Vetrişoaia

În calitate de distribuitor al categoriei furaj, am căutat să identific un furnizor care să îmi asigure un furaj cu rezultate la clientul final, care să aibă capacitate de a-l obține și distribui. Dar, în primul rând, să dea rezultate și clientul să revină. Asta am găsit la Nutriva. Primul impact asupra mea l-a avut culoarea furajului: una naturală, o reflexie a cerealelor pe care le înglobează. Iar comercializarea acestuia nu ne-a dezamăgit, furajul s-a dovedit a fi corect din punct de vedere nutrițional pentru a se obține rezultate și a fi observate de către clienți. Considerăm parteneriatul cu Nutriva unul echitabil, de tip win-win, sunt o echipă de profesioniști cu care ne propunem să lucrăm în continuare.
Boghiu Mihai - SC Med-Mih Consult SRL

Aș vrea să confirm experiența pozitivă cu furajul de la Nutriva, este cel mai bun. Îl compar cu tot ce am cumpărat de-a lungul anilor și am folosit în fermele de pui. Furajul are un spor bun, rezultatele se reflectă și în sănătatea puiului. Din acest punct de vedere Nutriva constituie o sursă de încredere pentru noi și o grijă în minus în creșterea puilor. Dacă ar fi să încadrez într-un cuvânt parteneriatul cu Nutriva, acest cuvânt ar fi: seriozitate. Ce faceți – faceți bine!
Dr. Grosu Sergiu - Vasile, General Manager Vetex Farm SRL

Am investit foarte mult în calitatea puiului, de la puiul de o zi, la furajul selectat și suplimentele naturale pe care le administrez. Apreciez foarte mult calitatea furajului Nutriva și mă simt onorat că mă aflu în grupul vostru. În relațiile de afaceri pe care le dezvolt, țin foarte mult cont de calitatea oamenilor și la Nutriva am întâlnit oameni de calitate.
Daniel Bâlbă – Manager Zootop Limited SRL

Din punctul nostru de vedere Nutriva este un partener serios deoarece ne putem baza pe ei într-un punct sensibil pentru noi și anume acela de a avea un furaj de calitate la viței. La viței se vede imediat dacă ai o problemă cu furajul, aceștia reacționează foarte repede, problemele sunt vizibile rapid si nu prea poți da vina pe altceva, iar lucrul acesta nu s-a întâmplat în relația de colaborare cu Nutriva. Suntem multumiți de acest parteneriat si ne-am dori cât mai multe astfel de colaborări în care ambele părți să fie mulțumite.
Lucian Chelariu, Șef fermă Panifcom

Colaborarea cu Nutriva este ok, așa a fost încă de la început. Și colaborarea cu oamenii și ambalajele de produs. Vă urez ca la această aniversare să fiți sănătoși.
Costel Lupu, Cereal Biogranule