Opiniile fermierilor Nutriva

Aș vrea să confirm experiența pozitivă cu furajul de la Nutriva, este cel mai bun. Îl compar cu tot ce am cumpărat de-a lungul anilor și am folosit în fermele de pui. Furajul are un spor bun, rezultatele se reflectă și în sănătatea puiului. Din acest punct de vedere Nutriva constituie o sursă de încredere pentru noi și o grijă în minus în creșterea puilor. Dacă ar fi să încadrez într-un cuvânt parteneriatul cu Nutriva, acest cuvânt ar fi: seriozitate. Ce faceți – faceți bine!
Dr. Grosu Sergiu - Vasile, General Manager Vetex Farm SRL

Am investit foarte mult în calitatea puiului, de la puiul de o zi, la furajul selectat și suplimentele naturale pe care le administrez. Apreciez foarte mult calitatea furajului Nutriva și mă simt onorat că mă aflu în grupul vostru. În relațiile de afaceri pe care le dezvolt, țin foarte mult cont de calitatea oamenilor și la Nutriva am întâlnit oameni de calitate.
Daniel Bâlbă – Manager Zootop Limited SRL

Din punctul nostru de vedere Nutriva este un partener serios deoarece ne putem baza pe ei într-un punct sensibil pentru noi și anume acela de a avea un furaj de calitate la viței. La viței se vede imediat dacă ai o problemă cu furajul, aceștia reacționează foarte repede, problemele sunt vizibile rapid si nu prea poți da vina pe altceva, iar lucrul acesta nu s-a întâmplat în relația de colaborare cu Nutriva. Suntem multumiți de acest parteneriat si ne-am dori cât mai multe astfel de colaborări în care ambele părți să fie mulțumite.
Lucian Chelariu, Șef fermă Panifcom

Colaborarea cu Nutriva este ok, așa a fost încă de la început. Și colaborarea cu oamenii și ambalajele de produs. Vă urez ca la această aniversare să fiți sănătoși.
Costel Lupu, Cereal Biogranule