Safir Grup

Ca producător de carne cu gust adevărat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, este un partener de încredere, atât pentru importanți jucători din segmentul HoReCa, cât și pentru marile lanțuri de magazine internaționale prezente în România.

Grupul de firme Safir a început să activeze pe piaţa din România încă din anul 1991. În primul sfert de secol, în plin maraton al dezvoltării procesului tehnologic, activităţile Safir s-au diversificat, fiecare nouă etapă făcându-ne mai plini de viaţă și de experienţă.

Pentru modernizarea sistemului propriu de producţie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, ferme de creștere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate și o fabrică de preparate și semipreparate.

În anii ce urmează, Grupul de firme Safir își propune să dovedească aceeași dedicaţie prin noi investiţii. Mărirea capacităților de producție prin deschiderea de noi ferme, extinderea ariei de distribuţie și cucerirea unor noi pieţe sunt doar câteva dintre obiectivele Grupului de firme Safir.