Soluții performante de furaje animale, destinate fermierilor și gospodarilor

Nutriva este în top 6 FNC-uri din România care fabrică și distribuie furaje speciale pentru fermieri și gospodari care doresc să crească animale sănătoase. Prin produsele și serviciile noastre ne dorim să îi susținem în vederea obținerii de performanțe maxime în fermele lor, aducând plus valoare fiecărui partener.

Consultanță personalizată pentru fermieri

  Consultanță sanitar-veterinară

Ajutăm fermierii la implementarea și verificarea respectării legislației sanitar veterinare pentru creșterea eficienței și performanțelor.

  Consultanță în alegerea furajelor

Sprijinim fermierii în procesul de identificare a furajelor și concentratelor potrivite obiectivelor setate și reducerii costurilor.
 

  Transport conform orarului stabilit

Transportăm furajele în autobuncăre specializate direct către ferme, periodic, conform orarului stabilit de fiecare partener al nostru.

  Datele consultantului:

Tudorel Ghiorghiasa
+4 0732.690.466 - vanzari@nutriva.ro
Furaje
Furaje de înaltă performanță pentru menținerea sănătății animalelor și calității cărnii
Nutriva garantează valoarea nutrițională bogată a furajelor pentru un randament ridicat în producția de carne, ouă sau lapte, contribuind la eficiența economică a fermelor.
Consultanță
Consultanță în ferme pentru optimizarea și creșterea productivității, adaptată nevoilor nutriționale
De la alegerea tipului de hrană potrivit, consultanță sanitar-veterinară și tehnologică, până la flexibilitate cu rețete personalizate, aducem plus valoare fiecărei ferme.
Livrare
Livrare la fermă cu autobuncăre specializate Nutriva pentru menținerea calității furajelor
Nutriva garantează accesul la furaje performante prin livrarea la timp în ferme și depozite - atât în vrac cât și în saci de cantități variate – cu mașini proprii de transport.

PRIMUL DOCUMENTAR AL ANULUI 2020 pe Discovery România

Demonstrăm la fiecare pas că suntem un partener de încredere pentru clienții noștri, nu doar un producător de furaje. Urmărește video pentru a afla mai multe despre noi și ceea ce iubim să facem.

Ce spun fermierii

Pachete de furajare animale

Dacă vrei să încerci furajele Nutriva, completează formularul și te vom contacta pentru o consultanță specializată și mostre din furaje.